Kundresan

Kundresan

Spread the love

Alla kunder har en kundresa de måste gå igenom före de känner sig redo för att kunna köpa din produkt. Föreställ dig hur din kundresa såg ut innan du valde att utföra ett köp.

Du började kanske med att kolla upp flera olika annonser av produkten eller funderade på saker och ting innan du valde att ställa dem. Plötsligt ser du din vän eller en annan person som börjar använda samma produkt. Nästa steg som händer är att du börjar bli nyfiken på produkten och du bestämmer dig för att ta tag i frågetecknet genom att googla efter den. Från var du var på kundresan började annonserna att förändras, du såg flera prata positivt om produkten och sedan blev du redo till att köpa. Ditt jobb som marknadsförare är att ta kunden genom den resan på ett sätt som får dem att känna sig säkra, bekväma och trygga.

Att få visa och lära kunden om produkten är det bästa sättet för att kunna skapa förtroende och medvetenhet. Du guidar kunden och svarar på frågor innan du ställer dem. Om du har några frågor om detta eller digital marknadsföring, ta kontakt! Om du tycker att det här inlägget var bra eller dåligt vill vi också att du berättar för oss i kommentarsfältet.


Spread the love

Lämna ett svar