Ta kontakt idag

Myrvold Media AB är en mediebyrå som drivs av Sebastian Myrvold och Nadja Addforsen. 

Vårt kontor ligger i Strömstad och vi arbetar med kunder från Stockholm till Bohuslän.

Södra Bergsgatan 3A, 457 30 Strömstad

Ring

072-521 94 88

Maila

info@myrvoldmedia.se

Digital Marknadsföring tips och tricks

Här delar vi med oss tips och tricks inom digital marknadsföring, web design, content marketing, sociala medier och mycket mer. Om du behöver hjälp med digital marknadsföring eller produktion, ta kontakt på info@myrvoldmedia.se

Storytelling handlar om att förmedla sin egna historia, sitt budskap …
Vad en hemsida kostar är mycket varierande och beror på vilken CMS du väljer att använda. Skall du göra det själv eller vill du använda en webbyrå? Och vad det är man önskar ha på sidan.
Digital marknadsföring och marknadsföring i allmänhet förändras ständigt. Det har aldrig varit så lätt och så svårt att marknadsföra sig som det är idag. Den genomsnittliga personen utsätts för cirka 5000 annonser per dag
Alla kunder har en kundresa de måste gå igenom före de känner sig redo för att kunna köpa din produkt. Föreställ dig hur din kundresa såg ut innan du valde att utföra ett köp.
Driver du ett företag och hanterar dina sociala medier så som Facebook och Instagram själv? Marknadsföring på sociala medier kan vara både enkelt och utmanande. Ibland publicerar du ett inlägg som du tycker ser bra ut, men det får minimal respons. Vid andra tillfällen publicerar du något som du inte har några förväntningar på som går riktigt bra. Vad gjorde du rätt på det ena och fel på det andra?

Vill du ha tips och tricks inom digital marknadsföring?

Vill du också ha dom bästa tips och tricks inom digital marknadsföring från Myrvold Media?

Gå med i vårt nyhetsbrev.

Det är helt gratis och vi spammar aldrig!

Nyhetsbrev